Klacht: Verhuisservice heeft maar 1/10 van de bedrijven

op 16 juli 2012 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik dacht, ik ga verhuizen laat ik de verhuisservice gebruiken.
Uiteindelijk kon ik maar 3 bedrijven van de minimaal 20 via de verhuisservice bereiken. En dan moet je nog voor die 3 betalen ook! Simpele dingen als de ING-bank staan er niet tussen!!!!! Ook mis ik ALLE verzekeringen die ik heb, auto, de zorgverzekering en woonverzekeringen. Ik mis dingen als studiefinanciering, de belastingdienst, en niet te vergeten internet.
Dit zijn allemaal hele grote bedrijven. Ik snap niet waarom ze hier reclame voor maken als je er eigenlijk praktisch niks aan hebt omdat meer dan de helft gewoon mist.

Alle klachten die gemeld zijn door Nayana