Klacht: Verdwenen V bucks

op 31 mei 2020 over Epic Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren verdwenen er 500 V bucks van mijn jongste zoon en 200 V bucks van mijn andere zoon. Volgens de helpdesk zouden er dansjes zijn aangekocht. Ook kunnen de dansjes niet meer worden ingeruild. Blijkbaar is hun account gehackt, V bucks verspild en retails ook verspild. Helpdesk blijft volhouden dat ze dit zelf zouden hebben gedaan!

Gewenste Oplossing:

Wanneer het spel de hackers eindelijk een keer buiten spel kan zetten en alles wordt teruggegeven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Epic Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Epic Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yott