Klacht: Verdwenen postzendingen TNT

op 01 oktober 2011 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In 2 1/2 week tijd zijn bij mij maar liefst 4 postzendingen van TNT nooit meer aangekomen. In het ene geval betreft het 2 toegangskaarten voor een Euroleague wedstrijd van AZ. In de andere 3 gevallen betreft het verzamelobjecten. Een medewerker van TNT heeft mij verteld dat er op de sorteerafdeling van Amsterdam mogelijk één of meerdere personen zijn die het verschil tussen het mijn en dijn niet kennen. Ik vind dit echt schandalig. Ik heb 2 weken een klacht ingediend bij TNT maar tot heden nog geen enkele reactie teruggekregen. Ik vind de hele behandeling van TNT werkelijk een grof schandaal.

Gewenste Oplossing:

Ten eerste een reactie van TNT op dit hele gebeuren en ten tweede een schadeloosstelling van 40 Euro. Dit is het totale bedrag aan schade dat ik geleden heb.

Alle klachten die gemeld zijn door Ernst Slinger