Klacht: Verbannen zonder goede reden

op 07 september 2018 over Epic Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn ‘Epic Account’ is vandaag verbannen voor geen reden. Dit gebeurt bij duizenden spelers wekelijks. Ik speelde rustig ‘Fortnite’ en werd toen verbannen zonder enigge goede reden, ik heb contact opgenomen met Epic maar zij kunnen mij geen goede informatie geven. Ik zou graag dat Epic dit probleem oplost niet alleen voor mij maar voor alle spelers

Gewenste Oplossing:

Als ik niet meer verbannen ben van Epic

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Epic Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Epic Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Migael