Klacht: te kleine, overvolle bussen

JConjaerts op 15 maart 2013 over Veolia Transport in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Veolia zet veel te kleine bussen in in de spitsuren op lijn 40 van Station Heerlen naar Gulpen. Gisteren was het weer raak. De bus die Veolia inzet was overvol, en bij de 4de halte vanaf het station moest de chauffeur al reizigers weigeren. Ik hoorde de chauffeur direct daarna bellen met Veolia en zei letterlijk: ‘Het is alweer zo ver, ik heb alweer mensen moeten laten staan. Regel het maar’. Het komt dus vaker voor. Ook bij het uitstappen is het een heel gedoe. Iemand moet eruit, maar voordat diegene kan uitstappen moeten eerst 10 andere reizigers uitstappen. Als diegene die eruit moet dan is uitgestapt, kunnen de andere 10 reizigers weer instappen. Ik vind het belachelijk dat er telkens tijden SPITSuren bussen worden ingezet waar maximaal 33 personen in passen. Buiten de spitsuren komen wel gewoon grote bussen. Zelfs om 6 uur ’s morgens komt een grote bus. Daar zit ik dikwijls alleen in.

Gewenste Oplossing:

Veolia moet leren wanneer het grote en wanneer er kleine bussen kunnen worden ingezet. Ik kan me niet voorstellen dat Veolia niet weet wanneer het druk is en wanneer niet. Er zijn ook niet voor niets spitsuren waar de bus vaker komt per uur omdat er meer mensen moeten worden vervoerd. Om dan kleine bussen te laten rijden is belachelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia Transport

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia Transport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door