Klacht: Van de weg gereden

op 20 juni 2017 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben net van de weg gereden door een bus van Veolia. Er waren hier 2 banen ( 1 auto baan rechts en 1 busbaan links). Ik haalde de bus gewoon normaal in via mijn eigen weghelft toen hij ineens de bus naar links stuurde en ik met mijn auto op de tegengestelde richting belandde. ik heb zo hard op de rem moeten trappen omdat er via de andere kant autos kwamen dat mijn remmen nu kapot zijn. Ik ben achter de bus aangereden en heb verhaal gehaald. waarop hij zegt haal je rijbewijs maar opnieuw, je mag daar niet inhalen en dat hij uitweek voor glas. Nou ben net terug gereden en heb foto’s gemaakt er ligt daar dus geen glas!! Hun bellen lukt niet er is een zogenaamde drukte.

Gewenste Oplossing:

Ik wil in ieder geval contact

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dnnd