Klacht: Van Benthem incasso speelt onder 1 hoedje met oplichter IMBN

op 29 september 2011 over IMBN in de categorie Internet Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik ben onder valse voorwendselen gestrikt voor een plaatsing in de IMBN database. Het is zo walgelijk dat je eerst wordt gebelt en als je dan meldt dat je geen plaatsing wil moet je een papier ondertekenen en retour sturen ( heel dom van me natuurlijk) je tekent dus niet voor opzegging maar voor aanmelding. Ik beroep mij op dwaling en ga er vanuit dat ik erg sterk sta. Een nota van 1500,- is ook belachelijk natuurlijk voor een vermelding van alleen bedrijfsnaam en adres + link internetsite.
Inmiddels ook van die oplichters van vB van Benthem een laatste waarschuwingsbrief gehad. Ik zie er naar uit dat de rechter deze bedrijfjes verbied.

Gewenste Oplossing:

Als deze organisatie verdwijnt.

Alle klachten die gemeld zijn door paulmuis