Klacht: valse, onbetrouwbare tickets

op 05 mei 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Ik heb 2 tickets voor Nick Cave & The Bad Seeds – Rockhal Luxemburg besteld en betaald en ik zou ze terug willen geven aan de originele verkoper. Ik vertrouw de tickets die ik op de site van viagogo heb gekocht niet. Er bestaat geen garantie dat ze de tickets niet kunnen gebruiken en er staan ook geen namen op. Ik vrees dat de tickets vals zijn. Wat kan ik doen, alstublieft?

Gewenste Oplossing:

Terugbetaling van de gekochte ticketten

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Latoya Deketelaere