Klacht: Valse beloften

op 16 december 2017 over Coolcat in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb twee weken geleden een broek gekocht en daar zaten vlekken op de broekspijpen. Na eerst gevraagd te hebben of ik dit kon retourneren vanwege de vlekken gaven zij aan dat ik wasgarantie heb en dat ik dit gewoon retourneren. Nadat ik de broek thuis nog had gepast en er toch niet tevreden over was, wou ik dit terug brengen, maar kreeg ik niet mijn geld terug. Er was namelijk niks genoteerd op de bon. Alsof dit mijn fout is.

Gewenste Oplossing:

Als ik het aankoopbedrag terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Coolcat over deze klacht.

Bericht van Coolcat

11 maanden geleden - Beste ELisa, Bedankt voor je bericht. Ondertussen hebben we het probleem via Facebook opgelost. Je kunt terug naar de winkel om een nieuwe broek uit te zoeken of je krijgt een giftcard met de totale waarde van de broek er op. Hopelijk hebben wij hiermee je klacht goed opgelost. Groetjes CoolCat

Alle klachten die gemeld zijn door Elisat1