Klacht: Uur te laat en telkens busje ipv auto

op 26 juni 2021 over A-Tax De Vries in de categorie Taxibedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Telkens als ik een rit boek is dit bedrijf gemiddeld een uur (soms 1.5 tot 2 uur) te laat. Ik red mijn afspraken niet. Ook vraag ik nadrukkelijk om een auto ivm bepaalde redenen, maar laten telkens een busje komen. Het wordt ook steeds erger. Vaak niet eens excuses. Het wordt ook niet eens gemeld dat ze een uur te laat zijn.

Gewenste Oplossing:

Aan de tijd marches van kwartier houden en auto sturen ipb busje.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over A-Tax De Vries

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over A-Tax De Vries nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Denisedenisep