Klacht: Uur gewacht op de bus

op 09 oktober 2016 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/ mevrouw,

Ik heb nu sinds half 3 gewacht op de bus vanaf Floresplein Groningen. Na een uur kwam de bus nog steeds niet en ben ik naar de halte zaagmuldersbrug gegaan. Hierna was de bus er om 15:38. Hierna duurde het nog erg lang voordat wij bij station Groningen waren en hierdoor heb ik dus weer de trein gemist. Ik zit nu in de trein van 16:21 naar Leeuwarden terwijl de planning was om de trein van 15:21 te nemen. Ik denk dat als de planning beter was gemaakt met alternatieve routes tijdens de 4 mijl, dat het voor elke reiziger een stuk prettiger zou zijn.

Groetjes,

Carleen Nieboer

Gewenste Oplossing:

Als de bus niet een uur te laat is. Als er niet een uur lang op het bord staat dat de bus er over 5 minuten is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door CarleenNieboer