Klacht: Uitslag van vernieuwde formule spf 30

op 10 oktober 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al ruim een jaar gebruik ik de L’oreal Dagcreme spf 30. Laatst was er een aanbieding van 1+1 gratis dus 4 potjes gekocht. “ vernieuwde formule” staat er op het doosje. Heb nu al 2 weken allemaal kleine bultjes op voorhoofd, kaaklijn en hals. Heel erg jammer want ik was erg tevreden over de “ oude” formule
Ben nu gestopt met smeren en het wordt minder maar gaat niet snel genoeg helaas. Zit nu nog met 2 potten crème die ik ook niet terug kan brengen en ook niet cadeau durf te geven.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik de 2 potjes retour willen sturen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door I. H.