Klacht: Uitleveren een drama

op 27 september 2017 over Brandeal in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb 29-07-2017 een bestelling geplaatst en tot op heden nog steeds niet ontvangen. Heb inmiddels al 4 á 5 keer een mail gehad over een nieuwe leverdatum ,maar U raad het al nog steeds niet. Vindt het gewoon weg belachelijk. Dit is het laatste keer dat ik daar wat besteld heb !!

Gewenste Oplossing:

Ik wil me geld terug ,want het vertrouwen in hun is onder nul gedaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Brandeal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Brandeal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door gerard1969