Klacht: Uitbreiding van aantal goederentreinen

op 28 november 2016 over ProRail in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via een nieuwsbrief heb ik begrepn dat in de wijk Oud-Orthen in Den Bosch het aantal goederentreinen van 18 per dag opgehoogd wordt naar 170 per dag. Dit los van de normale dienstregeling. Ik als bezorgde bewoner vind dit geen prettig vooruitzicht. Volgens een meting die gedaan is door de gemeente is reeds bevestigd dat het aantal decibel boven de norm uitkomt. Met deze opvoering van het aantal goederentreinen wordt het voor bewoners niet meer leefbaar. Graag verneem ik een reactie hierop en wat uw verdere plannen zijn.

Gewenste Oplossing:

zie klacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ProRail

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ProRail nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Irma van den Thillart