Klacht: uit schuldsanering door primeline

op 17 oktober 2016 over Primeline in de categorie Leningen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een aantal jaren in de schuldsanering gezeten. Primeline viel hier ook onder (hoewel ze eerst niet wilde) maar toen ik bijna uit de schuldsanering was belde primeline me (met dreigende toon) op met de mededeling dat de schuld sanering zou worden stop gezet. hier door was ik zo uit het veld geslagen dat ik heb ingestemd. Dit had ik echter nooit moeten doen want het gevolg is dat ik nu al ruim 10 jaar betaal aan een schuld van 11.000 euro.

Gewenste Oplossing:

wanneer ik echt klaar ben met betalen. Het lukt me momenteel bijna niet meer om alle rekeningen te voldoen.
En trouwens volgens mij zou ik al lang klaar moeten zijn met betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primeline

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 dagen geleden - Deze klacht is zojuist door Primeline in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Rinaldo Wessing