Klacht: tv kapot gemaakt tijdens express zending

op 24 december 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb cadeau gestuurd via dhl express naar mij familie om op tijd en heel aan te komen. en tv Lg dat was grootste en duurste cadeau die er tussen zat en is heel maal kapot is gemaakt . waarschijnlijk tegen getrapt met voet of er mee gegooid . ik heb in originele doos van tv gestuurd met zijn bescherming. verzending alleen heeft 205 euro gekost en tv Lg 229 euro. ik aan koop bon van tv,verzending bon en foto’s schade tv. ik kan maar een foto sturen of een video.

Gewenste Oplossing:

zwaar teleurgesteld

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 28 december 2017 om 16:42 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Dawid_86