Klacht: trein rijdt weg, bij wisselen van treinstel, aangegeven door veolia zelf

op 07 september 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zat net in het achterste treinstel en zoals vaker, stond hier aangegeven dat het achterste treinstel achterbleef in Venlo. Dus in venlo loopt het treinstel leeg en loopt iedereen naar een van de twee voorste treinstellen en ja hoor, de trein rijdt gewoon weg, sta je dan n half uur in venlo..

Gewenste Oplossing:

Ik wil een vergoeding hiervoor krijgen en welgemeende excuses ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Baranca