Klacht: Traders heeft ander contract gemaakt dan aangeboden

op 10 oktober 2011 over Traders B.V. in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via Kijkshop.nl in gegaan op een Web aanbieding.
Actie van 19 augustus tot 11 september .
Vodafoon Bel+sms voordeel web 60.
Dus zeker minimaal 250MB.
Heb nu een abonement van Bel+Sms voordeel 60 voor twee jaar.
Ik heb de advertentie bewaard en daar staat niet vermeld dat het bedrag exclusief BTW is.
En inmiddels de eerste factuur van 50euro buiten beltegoed verbruik ontvangen. Dit zou ik in twee dagen gedaan hebben.
Zie onderstaande tabel.
De telefoon heeft verbindingen opgezet van enkele uren? Ik ben wel geinterresseerd in de hoeveelheid data als ik slaap?

25.09.2011 11:37:03 live.vodafone.offnet 00:30 :00 1,261
25.09.2011 13:03:47 live.vodafone.offnet 00:15 :00 0,630
25.09.2011 14:03:47 live.vodafone.offnet 00:15 :00 0,630
25.09.2011 15:03:47 live.vodafone.offnet 03:15 :00 8,193
25.09.2011 18:30:30 live.vodafone.offnet 04:45 :00 11,975
25.09.2011 23:30:30 live.vodafone.offnet 00:45 :00 1,891
26.09.2011 00:30:10 live.vodafone.offnet 14:45 :00 17,437
26.09.2011 16:00:10 live.vodafone.offnet 00:45 :00 0,000

E-mail gestuurd naar Vodafoon, deze verwijzen mij naar Traders. Op 28-9-2011 info@detraders.nl een bericht gestuurd met de advertentie van Kijkshop. Geen reactie op gekregen.

Gewenste Oplossing:

In principe wil ik het abonnement waarop ik gereageerd heb via Kijkshop en door gelink ben naar Traders. (Of van dit abonnement af). Een Kijkshop die exclusief BTW adverteeerd, heel vreemd.

Een Bel+Sms+voordeel Web 60. Dus met minimaal 250 Mb.

En die extra kosten buiten beltegoed van 42 excl. euro binnen twee dagen van Vodafoon. Dat kan toch niet?

Alle klachten die gemeld zijn door Bloemers