Klacht: Track and trace geeft aan afgeleverd maar heb niks ontvangen

op 01 februari 2014 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vrijdag was ik niet thuis en kreeg ik netjes een niet thuis briefje in mijn brievenbus dat ze het vandaag weer opnieuw zouden proberen tussen 09:00 en 13:00. Ik vanochtend gewacht en er kwam maar niks. Tot ik via de link in mijn mail naar het track and trace keek. Daar stond dat het pakket vanochtend om 09:48 afgeleverd was. Heb dus niets ontvangen en heb net gekeken in mijn brievenbus zit dus ook geen briefje bij welk adres die dan wel afgeleverd is…

Gewenste Oplossing:

Ik wil weten waar mijn pakket is en wie hem heeft en als ik hem niet terug kan krijgen wil ik gecompenseerd worden voor mijn kosten!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DHL

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DHL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Folkert1990