Klacht: Tot 3x aantoe melding ontvanger niet thuis, terwijl ik de hele dag thuis ben

op 03 oktober 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wacht nu al 4 dagen op een pakketje van DHL, en elke keer krijg ik een melding dat de ontvanger niet thuis is. Ik ben al 5 dagen gewoon thuis. Ik wordt hier schijtziek van, je zit 5 dagen je tijd te verdoen. Tot 3x aan toe gebeld, ja het is vervelend we kunnen er niks aan doen. Heel erg vervelend.

Gewenste Oplossing:

Wanneer me pakketje eindelijk binnen komt, en ik nooit meer iets met dit flut bedrijf te maken hoef te hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 03 oktober 2017 om 13:37 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag!

Bedankt voor uw bericht.

Bedankt voor uw bericht.

Wat vervelend dat u tevergeefs op uw pakket heeft gewacht.

U geeft aan dat de chauffeur niet aangebeld heeft en ook geen kaartje heeft achtergelaten. Uiteraard is dit niet de bedoeling en het spijt me dat u hierdoor langer op uw pakket heeft moeten wachten. Ik heb hiervan melding gemaakt bij het betreffende depot.

Vanaag zal uw zending alsnog bij u bezorgd worden tussen 14:00 en 18:00 uur.

Met vriendelijke groet,
Janneke
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Daniqueeexx