Klacht: toestel nog steeds niet binnen (in aug. besteld) en ook geen reactie meer op laatste mails.

op 25 oktober 2011 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In augustus heb ik de mp3/mp4 via groupon besteld. Na 3 weken nog steeds niets ontvangen. Klacht ingediend (11 sept), vrij direct daarna een reactie ontvangen met de mededeling dat het transport inderdaad wat vertraagd was en dat ik nu hoogstwaarschijnlijk 2 exemplaren zou ontvangen. Helaas, nu 23 oktober, heb ik nog steeds niets ontvangen. Ook krijg ik geen reactie meer op mijn mails naar groupon. Ik heb gevraagd om restitutie. Maar helaas geen reactie. Ik wil heel graag mijn geld terug. Overigens is dit de eerste keer dat ik iets via Groupon heb besteld, wellicht ook de laatste keer.

Gewenste Oplossing:

Geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupon in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupon een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door klachtgroupon