Klacht: Toestel is al meer dan twee weken weg.

op 20 juni 2016 over E-Repair.nl in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs heb ik mijn telefoon weggebracht naar de KPN winkel gevestigd in Spijkenisse. Om precies te zijn op 2 juni. Hier heb ik een ontvangstbewijs van gekregen. In de tweede zin wordt nadrukkelijk gemeld dat mijn toestel direct naar het reparatiecentrum gestuurd wordt, binnen twee weken ligt mijn toestel weer voor mij klaar in de winkel. Zo gezegd zo gedaan. Vandaag d.d. 20 juni, heb ik diezelfde KPN winkel in Spijkenisse bezocht, met de vraag of mijn telefoon al opgehaald kan worden. Tevergeefs, dit was helaas niet het geval. De medewerkster gaf aan dat het max. 4 weken zou gaan duren en dat ik in dit geval nog “geluk” had, daar op nog mijn vraag waarom ik geluk had. Deze vraag bleef onbeantwoord. Net als de vraag waarom er in het ontvangstbewijs stond dat mijn telefoon binnen twee weken weer klaar zou liggen in de winkel. Indien het niet mogelijk zou zijn om binnen twee weken mijn telefoon op te halen in de winkel, zou ik een bericht ontvangen met een nieuwe afleverperiode. Tevergeefs, ook niet het geval. Ik betaal iedere maand een vast bedrag aan mijn verzekering, dit betekent dus dat ik optimaal de vergoedingen hoor te krijgen waar ik voor betaal. Nu begrijp ik heel goed dat het soms ietwat langer kan duren dan gewenst. Maar ik vind het erg nonchalant als een medewerker het nieuws komt brengen dat er nog wat onderdelen missen waardoor de telefoon niet gerepareerd kan worden. Ik ga er dus vanuit dat mijn telefoon, sinds dat hij weggebracht is, daar ligt zonder dat er wat aan gedaan is wegens het ontbreken van materialen die naar mijn mening altijd op voorraad dienen te zijn. Ik heb de vraag ‘en wat nu?’ voorgelegd bij de medewerker. Zij kwam met een optie: mocht het zo zijn dat ik voor maandag a.s. geen bericht heb gekregen, ik een vergoeding voor de telefoon kon aanvragen. De vergoeding staat gelijk aan de dagwaarde van mijn telefoon. Mijn telefoon is een oud model, twee jaar oud en niet meer te verkrijgen. Hooguit zal ik een bedrag van 30 euro krijgen, maar goed dit is natuurlijk een aanname en daar kan niet op gerekend worden. Daarom is het ook noodzakelijk dat het ontvangstbewijs aangepast moet worden. Niet zo zeer meer voor mezelf, maar voor de andere klanten. Ik vind het ronduit belachelijk dat ik zo lang op mijn telefoon moet wachten en ik dus niet bereikbaar terwijl ik wel mijn abonnement moet door betalen.

Gewenste Oplossing:

KPN mag wat mij betreft wat harder achter mijn telefoon aan gaan en e-repair achter de vodden zitten. Dat de onderdelen niet op voorraad zijn is niet mijn schuld en KPN moet dan ook het formulier aanpassen.

Ik wil eigenlijk gewoon een andere telefoon want 4 weken zonder telefoon is niet meer van deze tijd .... zeker niet als ik gewoon alles moet door betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over E-Repair.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over E-Repair.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jessica66