Klacht: Toestel defect – gecrediteerd – na een maand nog geen communicatie

op 18 oktober 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 29 augustus 2016 heb ik een abbonement afgesloten bij tele2 met een samsung S7 edge. Dit toestel bleek 2 weken na gebruik al defect aan het scherm en is op 19 september opgestuurd naar dynafix(aangesloten bij tele2) voor reparatie. Hier bleek dat dit niet mogelijk was en het toestel gecrediteerd zou worden door samsung. Ik heb geprobeerd contact op te nemen met tele2 voor een mogelijke oplossing via mail, twitter, hun site en mijntele2(Waar ik overigens vaak niet in kan loggen). Echter wordt mij constant een antwoord gegeven wat niks met de vraag te maken heeft.

Momenteel betaal ik dus abbonementskosten. Ik heb een éénmalig bedrag betaald voor het toestel EN maandelijkse toestel kosten komen hier nog bij. Ik heb heel veel schade opgelopen omdat er gewoon niet gecommuniceerd wordt door de provider, samsung of dynafix. Ik heb het gevoel dat ik nooit een toestel zal krijgen als ik zelf geen actie onderneem.

Gewenste Oplossing:

Een vervangend toestel of ontbinden van het contract met verrekening van kosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Alle klachten die gemeld zijn door Yelmas