Klacht: Toegang verloren tot augustijndegrieck@hotmail.com

op 07 oktober 2016 over Hotmail.com in de categorie E-mail providers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn eerste email-adres was augustijndegrieck@hotmail.com. Een vijftal jaar geleden ben ik overgeschakeld op augustijndegrieck@gmail.com. Wel liet ik nog alle mails van hotmail naar mijn gmail doorsturen. Plots kreeg ik geen mails meer van mijn hotmail account. Ik was het wachtwoord van mijn hotmail-account vergeten en wist ook de geheime vraag niet meer dus ik kon bijgevolg geen toegang meer krijgen tot mijn hotmail-account. De laatste mail die ik kreeg via hotmail was op 24-05-12.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik terug toegang krijg tot mijn account of wanneer mijn account verwijderd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotmail.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotmail.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Augustijn Degrieck