Klacht: TIP ! geld terug gekregen via paypal !!

op 31 oktober 2011 over Moy fashion in de categorie Internetshops - bedrukte produkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb ook, zoals velen, UGGS besteld bij Moy Fashion en helaas nooit ontvangen. Na diverse telefoontjes en mails krijg ik helemaal geen antwoord meer. Aangezien ik een betalingsbewijs ontvangen had van Moy Fashion dat mijn betaling via Paypal verwerkt werd, ben ik bij hen ten rade gegaan. Dankzij deze verwerking val ik onder de consumentenbescherming. Vandaar heb ik bij hen klacht neergelegd en … heb gisteren via mijn kredietkaart mijn oorspronkelijk bedrag teruggekregen.
Ik heb wel mijn UGGS niet maar toch wel geld terug !

Ik raad iedereen aan om toch even jullie ontvangen mails te dubbelchecken en hopelijk ook uw geld hierdoor terug te krijgen ! succes !

Alle klachten die gemeld zijn door coriando1