Klacht: Tijdelijke overmacht

op 02 mei 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had vrijdag 28 april 2017 iets besteld viaan voetbalshop.nl. ik zou het zaterdag krijgen maar er staat tijdelijke overmacht . Bezorgingsnummer: 3SBADG001499003

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als DHL hun beloftes ook uitvoeren. Als er staat morgen in huis en je krijgt je pakket niet dan ben ik niet tevreden met spoed uw reactie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 02 mei 2017 om 13:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht. Ik begrijp dat als de website waar u iets besteld aangeeft dat u het de volgende dag in huis, u dat dan ook verwacht. Helaas is het wel zo dat er altijd factoren kunnen zijn waardoor er een overmacht situatie kan ontstaan. Ik zie in uw geval dat het pakket wel in levering is gegaan maar dat de bezorger het die dag niet gered heeft om het pakket bij u aan te bieden, dit kan mogelijk zijn door autopech. Uit mijn gegevens blijkt dat het pakket de dag erop alsnog is afgeleverd.

Mijn excuses dat u langer op uw pakket heeft moeten wachten.

Met vriendelijke groet,

Chrissy
DHL Parcel
Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Bennamari