Klacht: Tickets besteld via Viagogo

op 10 oktober 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tickets voor de melkweg besteld, achteraf is de prijs driedubbel zo duur dan de ‘normale’ prijs, maar goed. Nadat ik de tickets betaald heb krijg ik pas de waarschuwing dat je een lidmaatschap van de Melkweg moet hebben. Dit heb ik niet en brengt mij op meer kosten. De tickets kunnen niet meer geannuleerd worden en wil ik ze weer op Viagogo aanbieden, maar dit kan niet aangezien ze Creditcard gegevens willen hebben die ik niet heb.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik het aanschaf geld weer terug heb of een deel er van

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nathan Uittenhout