Klacht: thermische kassarollen NIET thermisch, inkt 123 ontkent omdat de sticker op het artikel thermisch meldt

op 14 oktober 2016 over 123 Inkt in de categorie Internetshops - Kantoorartikelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

al 2 weken in discussie met inkt123, dat ik GEEN thermische rollen heb ontvangen voor de kassa, maar rollen met gewoon papier. Ipv mij op mijn woord te geloven moest ik foto s van de rollen opsturen, alsof daarmee het thermische karakter van d e zending kon worden vastgesteld. Omdat de sticker op het artikel wel thermisch aangeeft, kan ik nu geen geld retour krijgen voor de opengemaakte rollen. Die ik uiteraard openmaakte omdat ik verwachtte de juiste rollen te hebben ontvangen,. juist vanwege de opdruk thermisch. De nog niet opengemaakte rollen moet ik op eigen kosten retour sturen. En op mijn verzoek om contact met een manager van de klantenservice krijg ik geen antwoord. Ik gebruik intussen al jaren thermische kassarollen van diverse leveranciers. Nooit een probleem, dus het idee van inkt123 dat het aan mijn kassa ligt, lijkt me erg vergezocht.

Gewenste Oplossing:

bij volledig geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een email gestuurd naar 123 Inkt over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 dagen geleden - Deze klacht is zojuist door 123 Inkt in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Giftshop rotterdam