Klacht: the system error in the booking site caused in the two bookings but i got my money not back

op 05 juni 2016 over Wizzair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 3 Juni een poging genomen om booking te maken vanuit Belgrado naar Eindhoven via wizzair site voor de datum 28-06-2016 tot 07-07-2016 en heb alles ingevoerd om te betalen maar toen heb ik eeen error gekrijgen via site dat booking niet gemaakt kan worden en of ik later nog eens wil proberen. Over deze booking heb ik ook geen mail ontvangen als “confirmation” dat een booking is gemaakt.

Later heb ik vanuit mijn andere laptop nieuw booking gemaakt met nieuw datum omdat ik niet op hetzelfde dag kon kiezen en omdat ik “NIET” wist dat er ook al eerder booking is gemaakt!!!

Ik heb dit uitgelegd via telefoon aan wizzair operator en na lang moeilijk en lastig doen krijg ik verwijten dat het mijn fout is. Zijn argument was dat het om twee verschillende datums gaat en dat hij daarom niet gelooft dat het een “systeem”fout was maar dat ik zelf een fout gedaan heb door maar twee keer te boeken voor hetezlfde person en voor bijna hetzelfde tijd. Dit gesprek was erg naar en klant onvriendelijk.

Gewenste Oplossing:

Wizair site werkt niet altijd 100% goed. Als een klant een fout melding krijgt nadat die die hele betaling proces is doorheen gegaan kan een klant niet weten of de booking is al gemaakt of niet.
Doordat ik als klant dit niet kan inzien vind ik meer dan normaal om mijn geld die eesrte keer overgemaakt is volledig terug te krijgen en niet alleen voor een richting zoals het nu situatie is.
See attachment met twee bookings.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wizzair

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wizzair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sanja Topalovic