Klachten over The Surprise Factory

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over The Surprise Factory zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 49 klachten nodig voor een plaats in de categorie Internetshops - Algemeen

0%
1 klachten gemeld
0 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
0 klachten opgelost
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Niet leveren van bestelling

Klacht van op 17 februari 2018 over The Surprise Factory in de categorie Internetshops - Algemeen

Op 10 februari 2018 heb ik een bestelling geplaatst bij The Suprise Factory. Ik heb aangegeven dat mijn bestelling op 14 februari 2018 afgeleverd moest worden. Inmiddels is het 17 februari 2018 en de cadeaubon is nog steeds niet geleverd.... Lees meer

Vorig jaar heb ik een Surprise Factory waardecheque gekregen voor de orchideeën hoeve. Deze loopt tot en met volgende week. Door persoonlijke omstandigheden en een verhuizing zijn wij niet in de gelegenheid (geweest) om hiervan gebruik te maken. Het zou... Lees meer

Waarde heer,mevrouw, Bij deze zou ik U willen vragen of er een mogelijkheid bestaat om de waardecheque die over datum is (14/12/2016)alsnog te recupereren. Wij hebben een hele zware periode achter de rug sedert verleden jaar, Een zwaar motor ongeval en momenteel een... Lees meer

verloren waardecheck

Klacht van op 22 augustus 2016 over The Surprise Factory in de categorie Internetshops - Algemeen

Vorig jaar november heb ik bij Surprise Factory een leuk cadeau aangeschaft voor de verjaardag van mijn vriend. Door heftige persoonlijke omstandigheden zijn wij dit ticket uit het oog verloren en belde ik zojuist met de Surprise Factory om deze... Lees meer

Verlopen Waardecheque

Klacht van op 15 augustus 2013 over The Surprise Factory in de categorie klachtmelden

In juni 2010 ik voor mijn verjaardag van mijn vriend een waardecheque van The Surprise Factory cadeau. Een 3-gangen diner bij restaurant Hipper, retour met de watertaxi van- en naar het restaurant, én filmkaartjes voor de luxe service bioscoop, ofwel,... Lees meer