Klacht: The bold and the beautiful the beginning stopt?

op 30 december 2017 over RTL 8 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo mijn naam is Ronny Maludi ik heb een klacht over waarom dat the bold and the beautiful stopt nou zoals jullie weten is dit maar seizoen 1 van de the bold and the beautiful the beginning pas en ik wilde nog meer zien jullie begonnen nog dit jaar in augustus the bold and the beautiful the beginning op de tv te droppen en nu willen jullie al naar zo 3/4 maanden er mee stoppen dat is niet realistisch toch? Ik vind het echt raar jullie werkwijze en the beginning is nog veel leuker dan die van nu hoor het is meer spannender meer drama vindt ik het is gewoon veel leuk van die van nu hoor ik vindt dit gewoon niet meer normaal meer hoor dat jullie uit het niets gewoon er mee stoppen dat zag ik echt niet aankomen hoor alstublieft gaat er daarmee door ik kijk er gewoon elke dag aan dit mooie prachtige serie echt waar het is zo spannend het is echt een van mijn beste serie ooit ! Het is echt een top top soap serie dus alstublieft ga er mee door

Vriendelijke groeten, Ronny Maludi

Gewenste Oplossing:

Tevreden over de beste serie ooit!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 8

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 8 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ronny Maludi