Klacht: Terugbetaling Tickets voor Sensation White

op 16 juli 2012 over Ticketloket.com in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de tickets van Sensation white heb ook ik nog geen retour van gelden ontvangen. Ik ben door ticketloket ruim een week voor SW op de joogte gesteld dat zij geen tickets konden leveren. Na de annulering heb ik direct na SW een mail ontvangen dat de bestelling is geannuleerd en dat 30 dagen na versturing van deze mail het geld zal worden overgemaakt. In mijn geval zou dat ergens de eerste week van augustus zijn. Ik ga daar netjes op wachten voordat ik van de suggestie een klacht ga maken, maar mijn suggestie is dat ticketloket dit vooraf wel bekend dient te maken en niet alleen in de voorwaarden. Nu wordt er flink wat rente geind van al die bedragen en dat gaat toch echt te ver! Mensen onnodig lang laten wachten en in sommige gevallen kennelijk het bedrag gewoonweg niet uitbetalen is onaanvaardbaar.

Alle klachten die gemeld zijn door rmellegers