Klacht: Telefoongebruik tijdens rijden

op 10 juni 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, elke dag ga ik met buslijn 60 naar school toe en weer terug naar huis. Sinds kort zie ik vaker een nieuwe chauffeur wanneer ik instap. Dit is een jongere jongen en ik verwacht dat hij nog niet lang bij veolia werkt. Graag wil ik klagen over het feit dat hij tijdens het rijden over een 80 weg (maar ook binnen de bebouwde kom) zijn telefoon gebruikt. In de spiegel kan ik zien dat hij constant op naar beneden (op zijn telefoon) kijkt. Dit is al op verschillende dagen gebeurd.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer deze chauffeur stopt met het gebruiken van zijn telefoon tijdens het rijden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lois Bierens