Klacht: Telefoon wordt niet gerepareerd

op 01 februari 2018 over Coolblue in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ongeveer een jaar geleden een mobiel gekocht. Vorige week is me scherm kapot gegaan. Had nog garantie, dus opgestuurd. Krijg ik vandaag een mail dat me telefoon niet gemaakt kan worden en dat dit niet valt onder garantievoorwaarden. En kan ik 2 keuzes maken of ik laat me telefoon vernietigen kosteloos of ik betaal bijna 40 euro aan onderzoek kosten, maar heb nog steeds een kapotte mobiel. Dit vindt ik schandalig

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik me telefoon terug kan krijgen. Zonder dat ik moet betalen voor het onderzoek.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Coolblue

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Coolblue in behandeling genomen

Bericht van Coolblue

1 maand geleden - Beste mevrouw Carvalho Lopes Maqda, Het spijt ons enorm dat wij niet de mogelijkheid hebben om het gebarsten scherm van jouw telefoon niet onder de fabrieksgarantie kunnen repareren. De reparateur heeft het toestel onderzocht en een gebarsten scherm valt helaas onder val- en stootschade. Op basis van deze bevindingen is een prijsopgave opgesteld voor de reparatie. Wij hebben jou per e-mail laten weten dat wij in dit geval een uitzondering kunnen maken en de onderzoekskosten op ons zullen nemen. De reparateur zal het toestel ongerepareerd aan ons retourneren. Wij zullen na ontvangst het product kosteloos terugsturen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij hopen dat je de telefoon eventueel elders kunt repareren. Houd wel rekening mee dat de garantie komt te vervallen zodra een niet-erkend reparateur aan de slag gaat met jouw toestel. Mocht je nog andere vragen hebben, laat het ons meteen weten. Met vriendelijke groet, Coolblue

Reactie van de melder van de klacht Maqda

1 maand geleden - Heel erg bedankt. Wat fijn dat ik me telefoon kosteloos teruggestuurd krijgt. Bedankt !! Met vriendelijke groet, Madalena

Bericht van Coolblue

1 maand geleden - Geen dank natuurlijk, Maqda! Fijn dat we tot een passende oplossing gekomen zijn. Voor nu wensen wij jou een prachtige woensdag toe en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Coolblue

Alle klachten die gemeld zijn door Maqda