Klacht: Telefoon gestolen, nu weken aan het wachten op nieuwe van Proassist

op 25 oktober 2011 over Proassist in de categorie Verzekering - Zakelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee maanden geleden is mijn auto opengebroken, en hebben ze hierbij mijn telefoon gestolen. Gelukkig was ik verzekerd, en hierdoor kon ik een nieuwe telefoon krijgen. Ik heb de aangifte opgestuurd, en vervolgens kreeg ik een brief dat mijn claim was goedgekeurd. Ik zou nu zo snel mogelijk een nieuwe telefoon opgestuurd krijgen, en hier begon het wachten.. Er zijn nu meerdere weken verstreken, en het enige wat Proassist mij kan vertellen is dat ze wachten op de levering. Dit antwoord krijg ik op alle vragen: of het nog weken of maanden gaat duren, wat de gemiddelde wachttijd is, enzovoorts. Het enige wat ze – op een onbeleefde manier – vertellen is: ik kan u niks vertellen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil zo snel mogelijk een nieuwe telefoon, oftewel binnen 1 à 2 weken. Of anders een duidelijk antwoord, met een datum waarop het gaat lukken. Dus geen onduidelijke antwoorden, waardoor je kan blijven bellen naar Proassist. En blijkt deze datum verder te liggen dan deze 1 of 2 weken, dan wil ik een leentoestel.

Alle klachten die gemeld zijn door Kim3434