Klacht: telefoon doe het niet

op 15 juli 2017 over Veronica Magazine in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

als je een simkaart er in doe gebeurt er niks,zo als beschreven staat.op laden gebeurt er ook niets,hij heeft een hele nacht aangestaan,dus ik kan helemaal niks er mee leeg,leeg,leeg?????.wat ga u daar aan doen ik heb maar een klein pensioentje maar ik wil wel graag de telefoon.
he

Gewenste Oplossing:

als ik er mee kan bellen natuurlijk

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veronica Magazine

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veronica Magazine nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door degeus73