Klacht: Te vroeg wegrijden

op 13 oktober 2016 over Veolia Transport in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bus 36 naar Schiedamcentrum hoort pas om 0753 te vertrekken vanaf de Nederhof, maar vanochtend 13 oktober 2016 kwam hij al 3 minuten te vroeg aanrijden. Ik kon niet op tijd oversteken door langsrijdende auto’s om hem nog te halen. Ondanks mijn uitbundig zwaaien en vriendin die in de bus zelfs vroeg of hij even wilde wachten reed hij weg. Erg associaal en is niet de eerste keer dat dit gebeurd. De bus kan ook makkelijk wachten bij de Nederhof zonder daarmee andere auto’s te hinderen dus ik snap het probleem niet! Doe hier wat aan alstublieft want nu kom ik te laat voor mijn afspraak!

Mvg, Nadine Tesselaar

Gewenste Oplossing:

Als bus 36 richting Schiedam gewoon wacht bij de Nederhof tot het echt tijd is om te vertrekken. En da de busschauffeur luistert als er wordt gevraagd of er gewacht kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia Transport

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia Transport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nadinetesselaar