Klacht: Te snel stuk en teeparaties dure r

op 24 juni 2016 over Wolfgang Mobile in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een AT-AS55HD die niet meer oplaad omdat de mini usb connectie stuk is, maken €150 euro, Wegens deze hoge kosten een AT-AS43D2 gekocht en daar doet ineens de WIFI het niet meer van. Dit alles binnen het jaar van aankoop. Reageren ho maar op mails en doen ze het wel dan is de reparatie peperduur omdat de onderdelen schaars zijn. als je laat maken ben je ook nog eens veel geld kwijt om op te sturen wat venele mensen niet hebben en volgens hen moet je die maar bij je inboedel verzekering terug halen, al die kosten. ik heb nu 2 telefoons liggen die het niet doen van Wolfgang.

Gewenste Oplossing:

Als ze geheel gratis worden gemaakt en ik alleen de verzendkosten kwijt ben want binnen 1 jaar valt onder hun garantie en niet bij mijn verzekering. ik kan er niets aan doen dat ze stuk gaan en de WIFI ineens niet meer werkt. geen dan updates van de telefoons om hem wer te laten werken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Wolfgang Mobile over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door louisbosman1965