Klacht: Te lang wachten geen reactie

op 10 oktober 2017 over Dycla Living in de categorie Interieurbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas wacht ik al 16 weken op een wandbord dat ik besteld heb. Toen de bestelling was gedaan kreeg ik netjes een mail dat het tot 10 weken kon duren. Maar toen de tien weken dichterbij kwam nagevraagd hoe het met de bestelling zat helaas geen enkele reactie via email niet via Facebook niet en via de telefoon niet. Ik heb een mail gestuurd om
Binnen een week te antwoorden maar helaas ook hier niks op. voordat je hier besteld denk even goed na

Gewenste Oplossing:

Het liefst het wandbord en anders geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dycla Living

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dycla Living nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Merel19901