Klacht: Te laat & verkeerd geleverd

op 27 mei 2010 over MB Carparts in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omschrijving klacht

Op 13-05-2010 heb ik een centrale deurvergrendeling set & een 4″ speakerset gekocht. Helaas kwam ik de volgende dag erachter dat ik de verkeerde speakermaat besteld heb, en heb direct contact opgenomen met MBCarparts. Ze hadden het direct aangepast en zouden het diezelfde dag nog verzenden. Helaas na een week had ik nog niet vernomen en heb ze gemaild. Dat ik het binnen 2 dagen wil ontvangen anders genoodzaakt ben de order te annuleren. na 2 dagen kreeg ik het inderdaad binnen. Met daarin de verkeerde speakers. Wederom contact gezocht en wederom geen reactie.

Gewenste oplossing

Kostenloos retour, volledig aankoopbedrag terug.

Alle klachten die gemeld zijn door Dorth