Klacht: te laat met de bus op stage en school

op 23 mei 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik moet naar met de bus naar school en rijs met de lijn 28 naar Schinveld ik stap in de Kampstraat in Kerkrade in de bus. 2 keer heb ik dit nu meegemaakt dat ik te laat op school aan kwam omdat de bus te vol is.
voor de mei vakantie was dit nog super geregeld, er reden toen 2 bussen achterelkaar en na de meivakantie rijd er maar een bus waardoor de bus te vol is. mijn school registreert dat als ongeoorloofd en mijn stage toloreert dat niet als ik te laat aan kom vanwege dit. vorige week was dit ook zo en toen zei de busschaufeur ik regel voor jullie een andere bus en die bus is ook nooit gekomen waardoor ik een half uur in kou heb zitten wachten met anderen.

Gewenste Oplossing:

als er weer 2 bussen rijden door de straat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Naomi Gehring