Klacht: te hard rijden in 39 km gebied

op 27 juni 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Waarom rijden de bussen in het 30km gebied te hard. Ik merk dat dagelijks, omdat ik veel fiets. Op de Bossche weg in Drunen is zo’n voorbeeld, daar wordt door bijna alle bussen te hard gereden. Ik kan nog wel meer voorbeelden noemen, maar ik denk, dat er op de meeste plaatsen door de meeste chauffeurs te hard gereden wordt.
Ik vindt u verantwoordelijk voor deze situatie, u moet meer met uw medewerkers communiceren over deze onveilige situaties.
Jan Werner

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden, als alle bussen in 30 km gebied ook keurig netjes 30 km rijden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jan Werner of alleen Jan