Klacht: Te druk in de 61.

op 19 mei 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Veolia.
Paar maanden geleden heeft u bij de lijnbus 61 naar Venlo een extra bus ingezet. Het valt me op dat het aantal reizigers met de dag toeneemt. De kans wordt elke dag groter dat er in Maasbree niemand meer in kan. Een extra bus zou wel weer een goede oplossing zijn. Mijn vraag is: Zijn er mogelijkheden voor een tweede bus voor de buslijn 61, die vertrekt vanaf 8.00 uur in Helden?

Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Roel Peeters

Gewenste Oplossing:

Ik ben weer tevreden als er een extra bus vertrekt op hetzelfde tijdstip vanuit Helden/Panningen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door roelpeeters14