Klacht: Tango blijft nieuwsbrieven sturen.

op 06 oktober 2011 over Tango in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had me ooit aangemeld als Tango eClublid. Ik heb al een hele tijd geleden mijn account opgeheven/opgezegd. Ik blijf echter maar nieuwsbrieven krijgen. Tango wijst met de vinger naar een derde partij (mail komt via bounce@elastic.be). Ik heb Tango al dieverse malen geschreven via het contactformulier. Ze beloven beterschap, maar er gebeurt niks.
Onderaan de nieuwsbrief staat, dat je je kan afmelden, maar dan moet je wel eerst inloggen op je account. Die account heb ik verwijderd, dus ik kan me niet afmelden!

Gewenste Oplossing:

excuses en directe verwijdering van mijn adres uit al hun databases.

Alle klachten die gemeld zijn door johannesb