Klacht: Tandenstokers uit de handel genomen

op 11 oktober 2011 over Oral B in de categorie Mondverzorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De tandenstokers van Oral B zijn uit de handel gekomen. Dit waren hele fijne goede tandenstokers die ik dagelijks gebruikte! Opeens kon ik ze nergens meer vinden!? Gisteren was ik bij mijn mondhychieniste die mij wist te vertellen dat ze niet meer verkrijgbaar waren. Ze was echt zo verbaasd dat Oral B ze uit de handel had genomen. Dit waren ook volgens haar de beste stokers, ze was al op zoek naar een alternatief maar die heeft ze nog niet gevonden helaas. Nu kun je alleen Johnson en Jordan kopen. Johnsen is voor mij te dik en die van Jordan zijn veel te slap, ze breken zo af!

Gewenste Oplossing:

Oral b tandenstokerst terug in de schappen!!!

Alle klachten die gemeld zijn door Brendadependa