Klacht: Sustilo bestaat en levert wel.

op 19 juli 2012 over Sustilo in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Reeds meerdere malen heb ik via de site van Sustilo besteld.
Het duurt inderdaad erg lang voordat je je pakket ontvangt maar ik heb daar geen problemen mee. De kleding wordt rechtstreeks uit Turkije verzonden. Ik heb ongeveer een half jaar geleden een 3 jurkjes voor 9,95 besteld en gisteren zijn ze bezorgd. Er zat een leuke grote ring bij welke ik niet had besteld dus ik vermoed dat dit was om de wachttijd te verzachten. De jurkjes zijn prachtig, passen perfect en ben er zeer tevreden over. Zelf was ik al weer vergeten dat ik ze besteld had dus de verrassing was des te leuker.

Alle klachten die gemeld zijn door de Boer