Klacht: On professionel

op 02 juni 2015 over Studio 75 Rotterdam in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

On professionel
Nou ik ga mij klacht even melden over studio 75 in Rotterdam.
Ik heb ongeveer een maand geleden een foto shoot laten maken samen met een vriendin.
Ik had de afspraak gemaakt via de site. Om 11 uur hadden afgesproken. gespro er was niemand alles donker. Ik naar zijn 06 nummer gebeld. Er werd niet op genomen. Even later belde hij terug excuses dat hij te laat wat maar hij ja batterij leeg over ongeveer een kwartier ben er het was inmiddels half 12. Hij moeten van alles op starten. En kort na ons binnen komst kwam er een klant binnenzijde moet pas foto’s maken. En ons laat hij wachten. Hij zie tegen die klant dat hij pas om 13 uur open was en dat wij een afspraak had voor een foto shoot. Maar hij heeft die klant toch geholpen. De mieren liepen op de toen bank.vond al erg smerig. Hij zei dat ze daar voor komen om ze weg te halen. Uit eindelijk gingen we de foto’s maken. Hij had er een paar extra genomen ik en mijn vriendin waar snel klaar met de keuzes maken zo veel bezonders was het niet
De genen die de foto shoot nam heeft alleen gezegd over een maand zijn ze klaar. Hij lied mij de keus of ik kwam halen of op wou sturen ik koos om te halen.
Op maandag 1 juni 2015 stond ik dus voor de deur samen met me vriendin we waren benieuwd maar teleurstellend op het hing een grote poster te koop te huur en weer niemand.
Ik het nummer gebeld wat op de poster stond. Ik kreeg.een aan de lijn en hij zei alleen hallo nog geneens zijn naam ik zei dat ik de foto’s kwam halen.
En toe vroeg hij waneer ik ze gemaakt had ik zei 20 april.hij zei in in eens van Ja het is nu eind van de maand als.u vrijdag langs was geweest dan was ik aan wezig. Ik had tegen hem gezegd dat wij ook werkende mensen zijn. Toen zei nou ik ook en ben ergens anders bezig met en foto shoot. En dat ik via de web site ook een afspraak.Moet.maken om de foto’s op te halen. Dat had hij de eerste keer niet gezegd en er staan ook geen tijden op de winkel ruit of op de raam.
Ik raad iedereen aan om niet daar naar toe.te gaan hij staat ook op vakantie veiling onder de naam monartstudio niet op bieden het is twee keer niets echt on professionel

Gewenste Oplossing:

Me foto's terug zonder kosten dan stuur hij ze maar op niet dat mijn weer geld kost 45 min heen en 45 terug en dan heen en terug met open baar vervoer kost ook wat

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Studio 75 Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Studio 75 Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jettje