Klacht: Storingen in beeld en geluid

op 19 juni 2017 over Dit is TV in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg steeds knetterende geluiden en groene strepen in beeld. In januari diverse keren melding over gemaakt maar nooit bericht teruggekregen. Enige berichten die ik krijg zijn hun aanbiedingen. Ze hebben niet eens het fatsoen om de schuld op de tv of iets anders af te schuiven zoals normale bedrijven doen om geen verantwoordelijkheid te willen nemen.

Gewenste Oplossing:

Als de storingen verholpen zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dit is TV

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dit is TV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ralfb730213