Klacht: storing black berry

op 14 oktober 2011 over Blackberry in de categorie Electronica - GSM

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De storing van de black berry telefoons heeft 3 dagen geduurd,heb een klacht ingediend bij T-mobile dat ik een vergoeding wens aangezien ik van vele diensten geen gebruik kan maken (2 abbonementen), T-mobile geeft aan mij niet te kunnen helpen aangezien de storing bij de Blackberry ligt en niet bij de providers.Mij werd aangeraden via internet een klacht in te dienen, nergens kan je iets vinden hoe, ik vind aangezien ik aan T-mobile betaal voor de diensten, dat deze dan maar als tussenpersoon moet optreden.

Gewenste Oplossing:

Een vergoeding voor het niet kunnen gebruiken van de diensten waar ik voor betaal.

Alle klachten die gemeld zijn door nsijmons