Klacht: stopt en gaat dan weer door

op 21 september 2016 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op het moment dat ik alleen een film kijk gaat het beeld aan, vervolgens stopt alles en 1 of 2 seconden later gaat het weer door. Dit is niet eenmalig maar continu

Gewenste Oplossing:

als het beeld en geluid gewoon door loopt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht bobroos48

11 maanden geleden - Ik heb een klacht gedaan in september 2016 waar niks mee is gedaan. Om toch nog een beetje serieus te worden genomen doe ik de klacht nogmaals. LET OP dit is de klacht: Het streamen van de beelden gaat met horten en staten, loopt niet door word niet egaal aan geboden. De beelden moeten iedere keer weer worden geladen. Graag een serieuze reactie en een oplossing.

Alle klachten die gemeld zijn door bobroos48